-ялавічына паляндвічная частка - 1 кг
-сок цытрыны - 1 шт.
-морква - 2 шт.
-цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі
-салера -1 шт.
-яблыка - 1 шт.
-алей - 2 ст. лыжкі
Мяса вымыць, абсушыць з дапамогай сурвэткі.
На бляху пакласці мяса, тлушчам угару, печ у гарачай духоўцы пры
тэмпературы 250 градусаў (на вельмі моцным агні) на працягу 10 хвілін.
Затым дадаць да мяса нарэзаную кубікамі моркву і кружочкі цыбулі
і працягваць пячы на працягу 25 хвілін.
Выняць падсмажаны ростбіф, на бляху наліць некалькі лыжак вады,
яшчэ раз падагрэць і падаць соус разам з мясам.
Да смажаніны можна падаць салату з нацёртых яблыка і салеры.
Салату заправіць цытрынавым сокам і неадкладна падаваць да стала.
|