Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ТАМАТАВЫМ СОУСАМ

    -ялавічына - 500 г

    -бульба - 6 шт.

    -памідоры - 4 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -лаўровы ліст - 1 шт.

    -алей - 2 ст. лыжкі

    -масла топленае - 1 ст. лыжка

    -чабор - 0.5 г. л.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Мяса прамываюць, соляць, перчаць і смажаць цэлым кавалкам

    з усіх бакоў у алеі да залацістай скарыначкі.

    Затым кладуць у духоўку на рашотку, падстаўляюць пад яе бляху

    і смажаць мяса на працягу 40 хвілін.

    Вычышчаную цыбулю наразаюць кубікамі і пасеруюць у топленым

    масле, дадаюць вычышчаныя ад скуркі і нарэзаныя кубікамі памідоры,

    лаўровы ліст і тушаць усё на працягу 20 хвілін на слабым агні.

    За 5 хвілін да гатовасці дадаюць чабор, соль і перац.

    Гатовым соусам паліваюць ростбіф і пакідаюць яго

    ў разагрэтай выключанай духоўцы на 10-15 хвілін.

    Бульбу чысцяць, разразаюць кожны клубень на 4 часці

    і адварваюць у падсоленай вадзе.

    Гатовы ростбіф наразаюць папярок валокнаў,

    паліваюць соусам і гарніруюць бульбай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar