Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З СУШОНЫХ ГРЫБОЎ З САЛАМ

    - грыбы белыя сушоныя – 200 г

    - цыбуля рэпчатая - 2-4 цыбуліны

    - цыбуля зялёная - па густу

    - сала – 100 г

    - памідоры - 2-3 шт.

    - цытрына - 1/2 шт.

    - зеляніна пятрушкі і кропу,

    -перац чорны молаты,

    -соль - па густу

    Сушоныя баравікі замачыць. Калі яны набрыняюць, адцадзіць,

    нарэзаць буйнымі лустачкамі, дробныя грыбы не рэзаць.

    Рэпчатую цыбулю нарэзаць тоўстымі кружочкамі,

    свежае свіное сала - кавалачкамі 3-4 см. Нанізаць на драўляныя

    ці металічныя шпажкі, чаргуючы лустачкі грыбоў, кружочкі цыбулі

    і кавалачкамі сала, пасаліць, пасыпаць чорным молатым перцам.

    Шашлыкі паскладаць у глыбокую патэльню ці гусятніцу, заліць вадой,

    у якой былі замочаны грыбы, давесці да кіпення, зачыніць вечкам і

    тушыць на павольным агні 30-40 хвілін. Гатовыя шашлыкі пакласці

    на парцыённую талерку, побач змясціць буйна нарэзаную зялёную

    цыбулю, долькі свежых памідораў, упрыгожыць лустачкамі цытрыны,

    галінкамі пятрушкі і пасыпаць нарэзаным кропам. У соусніку падаць

    шашлычны адвар.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2016)
    Праглядаў: 99 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar