Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ СА СВІНІНЫ ПА-КУРГАНСКУ

    -600 г свініны,

    -250 г часнычнага соусу,

    -250 г падсмажанай бульбы,

    -цытрына,

    -30 г воцату,

    -100 г рэпчатай цыбулі,

    -50 г зялёнай цыбулі,

    -перац,

    -соль - па густу.

    Мяса нарэзаць кубікамі па 25 - 30 г, дадаць воцат, нашаткаваную

    рэпчатую цыбулю, соль і перац, марынаваць 6 - 8 гадзін у эмаляваным

    посудзе ў халодным месцы. Нанізаць мяса на шампуры ўпярэмежку

    з падсмажанымі да паўгатовасці кружочкамі бульбы і смажыць у

    электрагрылі на працягу 25 - 30 хвілін пры тэмпературы 200° С.

    Падаць у гарачым выглядзе з зялёнай цыбуляй, выкладзенай горкай,

    і кружочкамі цытрыны. Асобна падаць часнычны соус.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2016)
    Праглядаў: 102 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar