Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ СВІНЫЯ ПІКАНТНЫЯ

    - свініна – 500 г

    - папрыка - 2 г.л.

    - насенне каляндры (молатае) - 1 г.л.

    - кмен (молаты) - 1 г.л.

    - базілік - 1 г.л.

    - імбір (корань) - 1/4 г.л.

    - карыца (молатая) - 1 дробка

    - струкавы чырвоны перац - 1 дробка

    - мушкатавы арэх (молаты) - 1 дробка

    - лаўровы ліст - 1 шт.

    - аліўкавы алей - 2 ст. л.

    - соль

    - чорны перац - па густу.

    Свініну без костак нарэзаць на невялікія кубікі. Базілік дробна

    парэзаць. У місцы змяшайце ўсе інгрэдыенты, акрамя свініны і

    цытрынавых лустачак. Пакладзіце свініну і перамяшайце з марынадам.

    Накрыйце міску вечкам і пакіньце ў халадзільніку на 8-12 гадзін,

    час ад часу перагортваючы мяса. Выгрэйце грыль. Наніжыце мяса

    на маленькія шампуры. Выпякайце на гарачым грылі 7 хвілін, час

    ад часу перагортваючы, пакуль свініна не запячэцца, застаючыся

    ў той жа час сакавітай. Упрыгожце цытрынавымі лустачкамі

    і лаўровым лісцем. Падавайце ў гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2016)
    Праглядаў: 118 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar