Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З МЯСА ДЗІКАЙ КАЗЫ

    -500 г казляціны,

    -100 г рэпчатай цыбулі,

    -100 г зялёнай цыбулі,

    -200 г памідораў,

    -1 /2 цытрыны,

    -1 ст. лыжка воцату,

    -1 ст. лыжка алею,

    -40 г сала,

    -соль,

    -перац - па густу.

    Ачысціць мяса ад плёнкі, нарэзаць на кавалачкі па 30 - 35 г, пакласці

    ў эмаляваны посуд, пасаліць, паперчыць, дадаць дробна нашаткаваную

    цыбулю, заліць воцатам і марынаваць у халодным месцы пад вечкам

    2 - 3 гадзіны. Затым мяса нанізаць на шампуры, чаргуючы з пласцінкамі

    сала і кольцамі рэпчатай цыбулі, і смажыць над распаленымі вуглямі,

    увесь час паварочваючы, 15 - 20 хвілін, да поўнай гатовасці. Падаць

    шашлык на талерцы, гарніраваны зялёнай цыбуляй, нарэзанымі

    памідорамі, долькамі цытрыны, адвараным рысам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2016)
    Праглядаў: 99 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar