-рамштэкс (па 150 г) - 4 шт.
-масла сметанкавае з травой – 50 г
-памідоры – 4 шт.
-багет французскі - 0.5 шт.
-сыр гауда - 4 кавалачка
-цім’ян (чабор) - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
Растапіць 1/3 сметанкавага масла,
абсмажыць у ім рамштэксы з кожнага боку па 1 хвіліне.
Злёгку паперчыць. Разагрэць духоўку да 250 градусаў.
Мяса выкласці на бляху.
Памідоры прамыць, пачысціць і нарэзаць кавалачкамі,
размеркаваць на абсмажаныя рамштэксы.
Заправіць перцам і чаборам (цім’янам).
Сыр нарэзаць тонкімі палоскамі і пакласці па-над памідорамі.
Запякаць рамштэксы на сярэднім узроўні ў духоўцы каля 8 хвілін.
Тым часам нарэзаць французскі батон на кавалкі таўшчынёй каля 3 см.
Абсмажыць у пакінутым масле абапал.
Падаваць з рамштэксамі і зялёнай салатай.
|