- мяса васьмінога - 750 г
- сметанкавае масла - 2 ст. л.
- цыбуля рэпчатая - 3 шт.
- гарох – 250 г
- часнык - 3 зубчыка
- таматавая паста - 2 ст. л.
- морква - 1 шт.
- алівы - 8 шт.
- базілік, мята, арэгано - па густу
- чырвонае віно - 1 шклянка
- вустэрскі соус (Worcestershire) - трохі
- перац - па густу.
Моркву нацерці, часнык дробна парэзаць. Парэзаць васьмінога на невялікія кавалкі. Затым трохі падсмажыць цыбулю і часнык у масле. Дадаць кавалкі васьмінога і іншыя інгрэдыенты. Рыхтаваць прыкладна 1 гадзіну на сярэднім агні, пакуль васьміног не стане мяккім. Калі страва будзе гатова - падавайце як дадатак да спагецці. Можна падаваць як асобную страву - тады на пачатковым этапе дадайце 500 грам бульбачкі.
|