Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ РЫСАМ І ТРЫБУХАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -рыс – 200 г

    -сметанкавае масла – 100 г

    -яйка - 2 шт.

    -вада - 1 шклянка.

    -пятрушка (корань) - 2 шт.

    -салера (корань) - 2 шт.

    -перац духмяны (гарошак) - 2 шт.

    -лаўровы ліст- 2 шт.

    -пятрушка (зеляніна) - 2 шт.

    -кроп - 2 шт.

    -перац чорны (молаты) - па густу

    - соль - па густу.

     

    Тушку птушкі вымыць, выцерці сурвэткай, пасаліць.

    Трыбухі адварыць у невялікай колькасці вады з карэннямі і спецыямі.

    У канцы варкі пакласці пячонку, варыць на працягу 5 хвілін.

    Рыс прамыць, адварыць у вадзе (1 шклянка) з маслам да паўгатовасці.

    Трыбухі прапусціць праз мясасечку, змяшаць з рысам і яйкамі,

    пасаліць, дадаць перац і сечаную зеляніну.

    Прыгатаваным астуджаным фаршам начыніць гусака,

    зашыць адтуліну і змясціць на холад.

    Запякаць на ражне, перыядычна паліваючы ўтварыўшайся вадкасцю.

    Падаць з гародніннай салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar