- пячонка гусіная - 500 г
-вінаград зялёны без костачак - 300 г
-партвэйн - 0.5 шклянкі
-цыбуля - 1 шт.
-мука - 20 г
-маргарын - 25 г
-вада - 0.5 шклянкі
-цукар - 100 г
-тост - 6-8 шт.
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Пячонку нарэзаць буйнымі кавалкамі, пасаліць і паперчыць па густу.
Ваду давесці да кіпення, растварыць у ёй цукар,
пакласці вінаград і зняць посуд з агню.
На маргарыне абсмажыць здробненую цыбулю, дадаць партвэйн.
Прыкладна праз 1 хвіліну дадаць вінаград з сіропам.
Пячонку змясціць у грыль на 30 секунд,
затым абсмажыць на патэльні з двух бакоў і зняць з агню.
Гатовую пячонку паскладаць на кавалачкі тостаў і паліць соусам.
|