-грэчка -200 г
-свініна з салам -300 г
-сметанкавае масла
-таматавая паста -100 мл
-салёныя агуркі -2 шт.
-соль,
-перац
-смятана -150 мл
-памідоры -2 шт.
-пятрушка
Свініну вымыць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі.
Разагрэць сухую патэльню і абсмажыць у ёй без масла мяса.
Адварыць грэчку, пакласці ў яе кавалачак сметанкавага масла.
Прыгатаваць падліўку. Агуркі нарэзаць саломкай.
У патэльню пакласці таматавую пасту, нагрэць,
пакласці агуркі, патаміць хвіліну. Прыгатаваць запраўку.
Памідоры нарэзаць дробным кубікам, зеляніну здрабніць,
змяшаць усё са смятанай, крыху пасаліць і паперчыць.
Збанкі вымазаць маслам, пакласці грэчку.
На грэчку пакласці кавалачкі свініны. Заліць мяса таматавай падліўкай.
Зверху выкласці сметанавую запраўку.
Паставіць у духоўку і запякаць каля 15 хвілін.
Падаваць страву можна ў збанках.
Або непасрэдна на талерцы.
|