Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРЭЧКА З ПЕЧКІ

    -грэчка -200 г

    -свініна з салам -300 г

    -сметанкавае масла

    -таматавая паста -100 мл

    -салёныя агуркі -2 шт.

    -соль,

    -перац

    -смятана -150 мл

    -памідоры -2 шт.

    -пятрушка

     

    Свініну вымыць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі.

    Разагрэць сухую патэльню і абсмажыць у ёй без масла мяса.

    Адварыць грэчку, пакласці ў яе кавалачак сметанкавага масла.

    Прыгатаваць падліўку. Агуркі нарэзаць саломкай.

    У патэльню пакласці таматавую пасту, нагрэць,

    пакласці агуркі, патаміць хвіліну. Прыгатаваць запраўку.

    Памідоры нарэзаць дробным кубікам, зеляніну здрабніць,

    змяшаць усё са смятанай, крыху пасаліць і паперчыць.

    Збанкі вымазаць маслам, пакласці грэчку.

    На грэчку пакласці кавалачкі свініны. Заліць мяса таматавай падліўкай.

    Зверху выкласці сметанавую запраўку.

    Паставіць у духоўку і запякаць каля 15 хвілін.

    Падаваць страву можна ў збанках.

    Або непасрэдна на талерцы.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar