Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КРАКАЎСКАЯ КАША

    -250 г грачанай сечкі

    -5 яйкаў

    -2 шклянкі малака

    -60 г сметанкавага масла

    -1/2 палачкі ванілі

    -150 г цукру

    -цытрынавая цэдра

    -100 г разынак

    -цукровая пудра

    -варэнне

    -соль па густу

     

    Крупу расцерці з 1 яйкам і падсушыць. Уліць 2 шклянкі кіпячага малака, дадаць масла, соль, пакласці кавалачак ванілі. Паставіць на слабы агонь і варыць, не мешаючы. Калі каша пачне гусцець, паставіць у духоўку, каб падрумянілася. Астудзіць, выняць кавалачак ванілі. Расцерці 4 жаўтка і 150 г цукру, дадаць цытрынавую цэдру. Злучыць з кашай, усыпаць разынкі. Размяшаць, а затым увесці ўзбітую пену з 4 бялкоў. Зноў паставіць ва ўмерана нагрэтую духоўку на 30-40 хвілін. Падаваць, выклаўшы на талерку і ўпрыгожыўшы варэннем. Пасыпаць цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar