Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ

    -500 г мукі;

    -400 г малака;

    -2 яйкі;

    -2 ст. л. цукру;

    -3-4 ст. л. алею;

    -соль;

    -25 г дрожджаў;

    -3-4 яблыка

    Дрожджы развесці цёплым малаком, усыпаць прасеяную муку і

    перамяшаць. Накрыць ручніком і паставіць у цёплае месца.

    Калі аб'ём цеста павялічыцца ўдвая, дадаць яйкі, алей, соль і цукар.

    Даць цесту яшчэ раз падысці. Яблыкі ачысціць разрэзаць кожнае

    напалову, выдаліць асяродак, дробна нарэзаць ці нацерці на тарцы

    і дадаць у цеста. Затым вышмараваць патэльню алеем, разагрэць

    яе і выпякаць аладкі па 3-5 хвілін з кожнага боку.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar