-спагецці - ½ пакавання (250 г)
-сырная дробка "Эмек" ("Птытэй Эмек ле-маафім") ад "Шэф -лаван" - 1 пакуначак (200 г)
-узбітыя яйкі - 3 шт.
-нарэзаная пятрушка - 2 ст. л.
-паніровачныя сухары - 2 ст. л.
-соль,
-перац - па густу
-мушкатавы арэх - дробка
-алей для пячэння
Для салаты:
-памідоры - 4 шт.
-зялёная цыбуля - 2 сцябла
-аліўкавы алей - 3 ст. л.
-соль,
-перац
1. Сварыць пасту ў адпаведнасці з рэкамендацыямі вытворцы
і астудзіць пад праточнай вадой.
2. Нарэзаць спагецці маленькімі кавалачкамі і пакласці ў міску.
3. Дадаць яйкі, паніровачныя сухары, пятрушку, спецыі і перамяшаць.
4. У патэльні нагрэць алей. З дапамогай вялікай лыжкі
сфармаваць аладкі і абсмажыць абапал да залацістага колеру.
5. Памідоры разрэзаць на 4 часці, а затым нарэзаць долькамі і пакласці
ў міску. Дадаць нарэзаную цыбулю, аліўкавы алей, соль і перац па
густу. Перамяшаць і падаць з аладкамі.
Рэкамендуецца падаць да стала са смятанай
|