Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ПАСТЫ І СЫРНАЙ ДРОБКІ “ЭМЭК” З САЛАТАЙ З ПАМІДОРАЎ

    -спагецці - ½ пакавання (250 г)

    -сырная дробка "Эмек" ("Птытэй Эмек ле-маафім") ад "Шэф -лаван" - 1 пакуначак (200 г)

    -узбітыя яйкі - 3 шт.

    -нарэзаная пятрушка - 2 ст. л.

    -паніровачныя сухары - 2 ст. л.

    -соль,

    -перац - па густу

    -мушкатавы арэх - дробка

    -алей для пячэння

    Для салаты:

    -памідоры - 4 шт.

    -зялёная цыбуля - 2 сцябла

    -аліўкавы алей - 3 ст. л.

    -соль,

    -перац

    1. Сварыць пасту ў адпаведнасці з рэкамендацыямі вытворцы

    і астудзіць пад праточнай вадой.

    2. Нарэзаць спагецці маленькімі кавалачкамі і пакласці ў міску.

    3. Дадаць яйкі, паніровачныя сухары, пятрушку, спецыі і перамяшаць.

    4. У патэльні нагрэць алей. З дапамогай вялікай лыжкі

    сфармаваць аладкі і абсмажыць абапал да залацістага колеру.

    5. Памідоры разрэзаць на 4 часці, а затым нарэзаць долькамі і пакласці

    ў міску. Дадаць нарэзаную цыбулю, аліўкавы алей, соль і перац па

    густу. Перамяшаць і падаць з аладкамі.

    Рэкамендуецца падаць да стала са смятанай

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2016)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar