
- шынкі (дробныя) - 4 шт.
- яйка - 1 шт.
- мука пшанічная - 3 ст.л.
- сыр (цёрты востры) - 1 ст.л.
- пятрушка (зеляніна сечаная) - 1 г.л.
- алей – 100 г
- перац кайенскі (молаты),
-соль - па густу.
Шынкі нарэжце кубікамі, пакладзіце ў друшляк і, апусціўшы ў
падсоленую кіпячую ваду, патрымайце 5 хвілін. Бланшаваныя шынкі
разамніце, змяшайце з мукой, яйкам, сырам, зелянінай, пасаліце і
паперчыце. Прыгатаваную масу выкладвайце лыжкай на патэльню і
смажце аладкі на добра разагрэтым алеі абапал да аутварэння
румянай скарыначкі. Асобна падайце смятану.

|