Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    АГРЭСТАВЫ НЕКТАР

    Агрэставы нектар - зусім дзівосны напой з багатай смакавай гамай. Яго можна выкарыстоўваць для кактэйляў, узвараў, кісялёў ці піць проста так.

    -агрэст - 1 кг

    -цукар - 1 шклянка

    -вада - 0,5 л

    1. Перабярыце і вымыйце ягады агрэста, старанна разамніце іх драўляным песцікам і перакладзіце ў эмаляваны рондаль. Дадайце шклянку вады, летняй да 80° С.

    2. Атрыманую масу падагрэйце да 60° С пры сталым памешванні і пратрыце праз сіта.

    3. З 1 шклянкі цукру і 1,5 шклянак вады сварыце сіроп.

    4. Перакладзіце агрэставае пюрэ ў рондаль, давядзіце да кіпення, дадайце цукровы сіроп, пракіпяціце, разліце агрэставы нектар у стэрылізаваныя слоікі ці бутэлькі і адразу ж закаркуйце.

    5. Слоікі з нектарам перавярніце дагары нагамі, а бутэлькі пакладзіце на бок да поўнага астывання.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar