Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ГАРБУЗОВА-ЯБЛЫЧНЫ НЕКТАР

    - 2 шклянкі гарбузовага пюрэ.

    -1 шклянка яблычнага пюрэ,

    -0,2 шклянкі цукру.

     

    Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза).

    Гарбуз рэжуць на падоўжныя палоскі і пякуць у духоўцы. Размякчаны гарбуз праціраюць праз сіта, дадаюць прыгатаванае яблычнае пюрэ, цукар, награваюць, памешваючы, да тэмпературы 80 °С, разліваюць у падрыхтаваныя слоікі.

    Затым стэрылізуюць пры тэмпературы 80-85 °С слоікі ёмістасцю 0,5 л 20 хвілін, 1 л - 30 хвілін. На 10 л соку расходуюць 7 кг гарбуза, 4 л 30%-вага цукровага сіропу (для сіропу 1,2 кг цукру і 2,8 л вады) і 1 г. лыжку цытрынавай кіслаты.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar