Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ІМБІРНЫ НАПОЙ НА АСНОВЕ МЯТЫ, МЁДА І ІМБІРА

    -1 г. лыжка свежага здробненага імбіра

    -жменя лісточкаў мяты

    -1 г. лыжка мёда

    -1 ст. лыжка цытрынавага ці апельсінавага соку

    -150 мл вады

     

    1.Ваду закіпяціць, апусціць у яе імбір і зняць з агню.

    2. Дадаць мёд, сок, мяту, настойваць 10 хвілін і працадзіць, імкнучыся адціснуць з імбіра як мага больш вільгаці.

    Калі вы жадаеце выкарыстоўваць гэты напой пры прастудзе, імбір трэба варыць каля 10 хвілін, перш чым дадаваць усе астатнія інгрэдыенты.

    Калі імбір сухі, колькасць яго трэба зменшыць у два разы і варыць каля 20 хвілін на слабым агні.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (13.08.2014)
    Праглядаў: 376 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar