Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ З ЗЯРНЯТКАМІ ГАРЧЫЦЫ І ЯБЛЫКАМІ

    - 3 вялікіх салатных агурка (каля 600 г кожны),

    -2 кіслых яблыка,

    -0,5 л рысавага ці іншага мяккага воцату,

    -150 г цукру,

    -1 вялікі пучок кропу,

    -50 г зерняў гарчыцы,

    -5 шт. лаўровага ліста.

     

    Агуркі ачысціць, разрэзаць уздоўж, лыжачкай выняць насенне, затым нарэзаць тонкімі долькамі таўшчынёй з палец. Яблыкі ачысціць, разрэзаць на 4 часці, выняць асяродак, нарэзаць долькамі таўшчынёй прыкладна 1 см. 0,5 л вады закіпяціць з воцатам і цукрам.

    Апусціць агуркі і яблыкі. Давесці да кіпення. Зняць рондаль з пліты, адставіць на 24 гадзіны. Агуркі і яблыкі выняць з марынаду. Кроп памыць і дробна пасекчы.

    Агуркі і яблыкі разам з зярняткамі гарчыцы і лаўровым лістом скласці ў стэрыльныя слоікі. Марынад яшчэ раз закіпяціць, астудзіць і заліць ім агуркі, каб цалкам былі пакрыты.

    Слоікі закаркаваць і паставіць у халоднае месца. Агуркі гатовыя праз тыдзень.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar