Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ МАРЫНАВАНЫЯ

    -1 літр вады,

    -2,5 сталовых лыжкі солі,

    -1 лыжка цукру,

    -100 грам 3% воцату,

    -дзясятак гарошын горкага перцу,

    -штук 5 духмянага перцу,

    -лісцік лаўрушкі,

    -3-4 суквецці гваздзікі.

     

    Усё гэта трэба закіпяціць. У кіпячы марынад пакладзіце порцыямі нарэзаныя кружочкамі баклажаны і варыце іх 4-6 хвілін. Калі кавалачкі ўжо гатовыя, то яны становяцца, як бы празрыстымі.

    Затым дастаньце іх відэльцам і складзіце ў слоікі, перасыпаючы дробна нарэзаным часныком і пятрушкай, і злёгку паліваючы сланечнікавым алеем. Праз 3-4 дні баклажаны гатовыя.

    Стаяць яны ў халадзільніку месяца два. Не палохайцеся, часнык у баклажанах з часам сінее, гэта звычайна і ядома, не бойцеся, гэтай сінню вы не атруціце сваю сям'ю.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar