Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КВАШАНАЯ КАПУСТА З ЦУКРАМ

    Для пачатку падрыхтуем некалькі вялікіх слоікаў з шырокім горлам,

    прастэрылізуем іх, і запоўнім нашаткаванай капустай, змяшанай з

    цёртай морквай і соллю ў звычайных прапорцыях. Утрамбоўваць

    капусту не трэба. Даліваем слоік халоднай кіпячонай вадой так,

    каб вада на 4-6 см была вышэй узроўня капусты. Накрываем слоік

    чыстай марляй і ставім у эмаляваны тазік - па меры закісання сок

    можа са слоіка выцякаць. Пакідаем слоік на трое сутак у пакоі,

    за гэты час некалькі разоў пратыкаем капусту вострай драўлянай

    палачкай, каб выпусціць газ, які ўтварыўся ў выніку закісання,

    " ўцёкшы" сок вяртаем зваротна ў слоік. Праз трое сутак зліваем сок,

    сабраўшыйся ў слоіку, раствараем у ім шклянку цукровага пяску,

    ізноў заліваем капусту і прыбіраем слоік у халадзільнік. Праз 8-10

    гадзін капуста гатова. Кажуць, што атрымліваецца незвычайна смачна.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2016)
    Праглядаў: 93 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar