Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАРЫНАВАНЫЯ АГУРКІ З ЦЫБУЛЯЙ ПЕРЦАМ САЛЕРАЙ ПЯТРУШКАЙ КРОПАМ ЧАСНЫКОМ І ХРЭНАМ

    -10 кг агуркоў,

    -1 кг цыбулі,

    -2 кг чырвонага салодкага перцу,

    -400 г зеляні салеры,

    -400 г зеляні пятрушкі,

    -600 г зеляні кропу,

    -400 г часныку,

    -400 г кораня хрэна.

    Заліванне:

    -10 л вады

    -4,8 л сталовага воцату,

    -800 г солі,

    -800 г цукру,

    -40 г чорнага перцу.

     

    Агуркі замачыць, старанна вымыць і нарэзаць кружочкамі таўшчынёй 4-5 мм. Цыбулю ачысціць і нарэзаць кольцамі таўшчынёй 2-3 мм. Перац ачысціць ад насення і нарэзаць палоскамі шырынёй 3-4 мм.

    Зеляніну салеры і пятрушкі і суквецці кропу нарэзаць кавалкамі даўжынёй 10-15см. Карані хрэна ачысціць і нарэаць кубікамі.

    У падрыхтаваныя слоікі шчыльна паскладаць нарэзаныя агуркі, зверху пакласці заправу, затым дробна нарэзаную цыбулю.

    Заліць кіпячым марынадам і стэрылізаваць у кіпячай вадзе на працягу 15 хвілін. Для ўпакоўкі выкарыстоўваць вечка з заціскам.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar