Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА МАРЫНАВАНАЯ

    Для падрыхтоўкі 1 кг заліваньня:

    -60-90 г цукру,

    -50 г паваранай солі,

    -15-25 г воцатнай эсэнцыі (вады дадаюць да агульнай масы залівання 1 кг).

    У кожны слоік кладуць:

    -1 лаўровы ліст,

    -некалькі гарошын чорнага і духмянага перцу,

    -кавалачак карыцы,

    -бутон гваздзікі (па густу).

     

    Маладыя далікатныя карняплоды старанна мыюць (з дапамогай шчотак), адразаюць рэшткі бацвіньня і зялёныя часткі, чысцяць ад скуркі, выразаюць пашкоджаныя месцы і бланшуюць у кіпячай падсоленай вадзе 2-5 хвілін (у залежнасці ад таўшчыні карняплода).

    Пасля праварваньня моркву астуджаюць у халоднай вадзе, разразаюць на кубікі, зорачкі ці кружочкі, укладваюць у стэрылізаваныя шкляныя слоікі ёмістасцю 0,5 л і заліваюць марынадным заліваньнем, якое змяшчае 6-9% цукру, 5% паваранай солі і 1,5-2,5 % воцатнай эсэнцыі.

    Паўлітровыя слоікі стэрылізуюць 15-16 хвілін у кіпячай вадзе.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar