Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА ВОСТРАЯ (ПА-КАРЭЙСКУ)

    -морква - 1 кг,

    -воцат - 4,5 ст.л.,

    -цукар - 2-3 ст.л.,

    -соль - 1 ст.л.,

    -каляндра молатая - 2-3 гарбатныя лыжкі,

    -перац чорны молаты - 1 гарбатная лыжка,

    -алей - 0,5 шклянкі,

    -часнык - 1 галоўка,

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

     

    Моркву пачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Моркву пасаліць, апырскаць воцатам, перамяшаць і даць пастаяць хвілін 30-40. Часнык пачысціць і падушыць (пацерці на дробнай тарцы).

    У моркву дадаць усе спецыі, часнык і цукар. У алеі да чарноцця прасмажыць парэзаную цыбулю.

    Цыбулю выкінуць, а гарачым маслам заліць моркву. Старанна перамяшаць, утрамбаваць і пакінуць на ноч для марынавання.

    Раніцай перакласці ў слоікі і прыбраць у халадзільнік(склеп).

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar