Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА З ФЕНХЕЛЕМ

    -1 кг морквы,

    -1 кг фенхеля,

    - салёная вада.

    Для марынаду:

    -500 мл вады,

    -200 мл белага віннага воцату,

    - 3 г. лыжкі солі,

    -2 г. лыжкі зерняў чорнага перцу,

    -125 г цукру,

    -3 зубка часныку.

     

    Моркву і фенхель ачысціць, парэзаць на кружочкі і 8-10 хвілін варыць у салёнай вадзе. Шумоўкай выняць з вады і пакласці ў слоікі.

    Прыгатаваць марынад з 500 мл вады, воцату, солі, зерняў перцу і цукру. Марынад закіпяціць.

    У слоікі да морквы і фенхелю пакласці вычышчаны і парэзаны на кружочкі часнык.

    Усё заліць гарачым марынадам. Слоікі закатаць. Настойваць не меней 3-4 тыдняў.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar