Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ НА ЗІМУ З ПАМІДОРАМІ САЛОДКІМ ПЕРЦАМ І ЦЫБУЛЯЙ

    -агуркі - 1 кг;

    -памідоры - 500 г;

    -морква - 300 г;

    -перац балгарскі салодкі - 2 шт.;

    -цыбуля рэпчатая - 200 г;

    -алей - 50 г;

    -перац чорны молаты;

    -соль - 2 ст.л.

     

    1. Вычышчаныя ад лупіны агуркі і моркву шаруем на буйнай тарцы, цыбуліны і пярчынкі крышым.

    2. Змешваем цыбулю, моркву і пасіруем на алеі да залацістага колеру.

    3. Таматы прапускаем праз мясасечку.

    4. Злучаем усю гародніну, солім, перчым.

    5. Атрыманую сумесь тушым на слабым агні каля 40 хвілін.

    6. Далей раскладваем гатовую масу ў загадзя стэрылізаваныя слоікі і закручваем металічнымі вечкамі.

    7. Перагортваем слоікі і ахінаем коўдрай на 12 гадзін. Затым выносім іх у месца для захоўвання хатняга кансервавання са сталай тэмпературай.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar