Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ГРУЗДЫ САЛEНЫЯ

    -грузды -соль -зеляніна (для засолкі - лісце хрэна, парасонікі кропу, лісце парэчкі) -часнык -перац (гарошкам) -лаўровы ліст

     

    Грыбы падрыхтаваць і адварыць у салёнай вадзе на працягу 3-5 хвілін з моманту закіпання. Выцягнуць. Даць астыць

    Затым на дно рондаля ўкладваецца пласт зеляніны, вымытай і нарэзанай (часнык у вас да гэтага моманту пачышчаны).

    Потым укладваеце пласт грыбоў - большы. Рэжаце часнык. Соліце добранька так, лыжкі паўтары на свой густ, і зноў зеляніна

    Потым ідзе сярэдні пласт а потым зусім малюські. На кожны пласт рэжацца часнык, сыплецца соль і кладзецца зеляніна.

    Атрымаецца недзе 4 пласты. Потым на верхні пласт (гэта зеляніна) кладзецца марлечка ў 2-3 пласты і талерка, на якую ставіцца гнёт, можна слоік з вадой

    Паставіць на падлогу, пад фортачку. Праз тры дні перавернем акуратна грыбы, і зноў пад гнёт, і 1-2 дні зноў. Потым разлажыць па слоіках і ў халадзільнік. Можна есць праз 2 тыдні.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar