Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ВЕШАНКІ У ВОЦАТНЫМ МАРЫНАДЗЕ

    - 500 г вешанак (ці шампіньёнаў ці лясных грыбоў),

    -2-3 зубка часныку,

    -250 мл чырвонага віннага воцату,

    -2-3 г. лыжкі солі,

    -1 г. лыжка кмена,

    -0,5 г. лыжкі зерняў перцу,

    -1 лаўровы ліст,

    -3-4 ст. лыжкі сланечнікавага алею.

     

    Грыбы пачысціць, абрэзаць ножкі. Часнык ачысціць, разрэзаць напалову ці на 4 часці. Воцат разам з 250 мл вады, соллю, рэзкімі затаўкамі і часныком закіпяціць, дадаць грыбы і на слабым агні варыць 10 хвілін.

    Грыбы з марынадам разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, зверху наліць сланечнікавага алею, закатаць, перавярнуць дагары нагамі.

    Грыбы паставіць на 1 тыдзень у цёмнае халоднае месца, каб настаяліся. Калі грыбы будуць стаяць толькі 1-2 тыдні, воцату можна ўзяць толькі 125 мл замест 250 мл.

    САЛАТА З ВЕШАНАК У ВОЦАТНЫМ МАРЫНАДЗЕ

    Ўзяць грыбоў і дадаць у салату. 3 ст. лыжкі марынаду змяшаць з 1 г. лыжкай гарчыцы і 5 ст. лыжкамі сланечнікавага алею, заліць рэзкую траву, перамяшаць. Дадаць у салату з грыбамі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 282 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar