Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ГАРЧЫЦА З РЭЗКІМІ ЗАТАЎКАМІ

    - сухая гарчыца – 280 г

    - алей - 100 мл

    - 9%-вы воцат - 1 шклянка

    - цукар - 5 ст. л.

    - вада (для заварвання гарчыцы) - 175 мл

    - вада (для падрыхтоўкі марынаду) - 175 мл

    - духмяны перац - па густу

    - карыца - па густу

    - гваздзіка - па густу

    -горкі перац - па густу

    - лаўровы ліст - 1 шт.

     

    Для падрыхтоўкі марынаду пакласці ў ваду спецыі, давесці да кіпення, праварыць 5-8 хвілін. Пасля чаго астудзіць, працадзіць, дадаць воцат.

    Гарчыцу прасеяць праз сіта і, памешваючы, заварыць кіпенем для атрымання густой аднастайнай масы.

    Атрыманую масу заліць кіпенем, пакрываючы яе на 2-5 см, і вытрымаць 10-12 гадзін у цёмным прахалодным месцы.

    Затым ваду зліць, гарчыцу добра размяшаць, дадаць у некалькі прыёмаў алей, цукровы пясок, уліць змяшаны з воцатам марынад, добра перамяшаць да атрымання аднастайнай масы, перакласці ў керамічны, эмаляваны ці шкляны посуд, накрыць вечкам і вытрымаць гарчыцу 24 гадзіны.

    Гатовую гарчыцу захоўваць у посудзе са шчыльна зачыненым вечкам у цёмным прахалодным месцы

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar