Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РАКАВАЕ МАСЛА

    -панцыры - 500 (40-50 шт. ракаў),

    -масла сметанкавае - 1100,

    -тамат-пюрэ - 100.

     

    Для падрыхтоўкі ракавага масла панцыры вараных ракаў

    злёгку падсушыць,

    дадаць сметанкавае масла

    і невялікую колькасць тамата-пюрэ для паляпшэння колеру,

    пасля чаго растаўчы ў ступцы.

    Атрыманую масу пакласці ў сатэйнік

    і падсмажыць на пліце пры тэмпературы 100- 105°

    да афарбоўкі тлушчу ў чырванавата-жоўты колер,

    затым наліць гарачую ваду,

    даць масе закіпець,

    пасля чаго адставіць яе на край пліты на 25-30 хвілін і працадзіць.

    Калі ўсплыўшы на паверхню тлушч добра застыне,

    асцярожна зняць яго і зачысціць нажом ніжні бок пласта.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (29.10.2014)
    Праглядаў: 161 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar