Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КАМЫ АД МІХАІЛА ГРЫГОРЧЫКА

    -100 г гароху

    -100 г грудзінкі скрылькамі

    -1 ст. лыжка алею

    -20 г белай фасолі

    -20 г чырвонай фасолі

    -1 лыжачка паніровачных сухароў

    -соль,

    -перац

     

    Гарох і белую фасолю намочваем на 6-8 гадзін, адварваем у падсоленай вадзе да поўнай гатовасці і размінаем у кашыцу, дадаючы соль і перац. Асобна адварваем замочаную чырвоную фасолю. З кашыцы фармуем невялічкія “галкі” (шарыкі), паклаўшы ўсярэдзіну кожнай адну чырвоную фасоліну. Абгортваем ў тонка нарэзаную грудзінку і падсмажваем. Калі неабходна, награваем у духоўцы. Падаем са смятанай, зелянінай і грыбамі.

    Алесь Белы

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (23.07.2014)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar