Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КУЦЦЯ

    -1 кг пшаніцы (можна выкарыстоўваць лушчаны ячмень, але ні ў якім разе рыс)

    -200 г мёда,

    -200 г мелка насечаных лясных арэхаў,

    -200 г размочаных у халоднай вадзе сушаных яблыкаў і груш,

    -200 г чарнічнага варэння або столькі ж свежай чарніцы,

    -100 г журавін або брусніцы.

     

    Развесці мёд у гарачай вадзе і закіпяціць на невялікім агні.

    Усыпаць папярэдне вымачаную і перабраную пшаніцу.

    Пакуль пшаніца варыцца, нарэзаць размочаныя яблыкі і грушы

    кавалачкамі, заліць іх чарнічным варэннем і праварыць 5 хвілін.

    Пасля таго, як пшаніца дойдзе да гатоўнасці

    (каша павінна быць рассыпістай), пакласці ў яе арэхі, журавіны,

    вараныя з чарніцай яблыкі, усё гэта старанна перамяшаць, накрыць

    посуд крышкай, загарнуць у ручнік і паставіць управаць на паўгадзіны.

    Падаваць куццю цёплай.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (05.01.2015)
    Праглядаў: 125 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar