Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КУЦЬЦЯ З ПШАНІЦЫ З МАКАМ

    -400 г пшаніцы,

    -1 шклянка маку,

    -1/2 шклянкі цукру або мёда,

    -соль.

     

    Пшаніцу перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую ваду,

    давесці да кіпення, адкінуць на сіта, абліць халоднай вадой,

    пакласці ў рондаль, заліць вадой, давесці да кіпення,

    шчыльна зачыніць вечкам і паставіць у духоўку,

    каб сапрэла да мяккасці.

    Мак прамыць, абліць кіпенем, а затым халоднай вадой,

    растаўчы ў ступцы да пабелення, дадаць цукар або мёд,

    можна трохі солі і змяшаць з астуджанай пшаніцай.

    Калі куцьця будзе занадта густая, падліць трохі воды,

    у якой варылася пшаніца.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (05.01.2015)
    Праглядаў: 139 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar