
-3 качана салаты,
-50 г тонкіх маладых струкоў зялёнага гарошку,
-25 г зялёнай цыбулі,
-50 г агуркоў,
-2 ст. лыжкі зеляніны каляндры.
Для запраўкі:
-1 ст. лыжка соевага соусу,
-1 г, лыжка кунжутнага алею,
-1 ст. лыжка белага віннага воцату,
-дробка дробнага цукру.
Лісце салаты парваць рукамі на кавалачкі.
Струкі зялёнага гарошку і зялёную цыбулю нарэзаць брусочкамі,
агуркі нарэзаць лустачкамі, зеляніну каляндры дробна нарэзаць.
Падрыхтаваныя прадукты скласці ў салатніцу.
Змяшаць ў місцы соевы соус, воцат, цукар і алей
(ці страсянуць усе інгрэдыенты ў слоіку).
Паліць салату запраўкай і перамяшаць.

|