Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ І СЫРОЙ МОРКВАЙ

    -пячонка трэскі - 1 слоік (175-200 г)

    -морква сырая - 1 шт.

    -яйкі адвараныя - 2 шт.

    -сыр - 100 г

    -цыбуліна маленькая - 1 шт.

    -маянэз - 125 г

     

    Пячонку разамніце відэльцам, не вымаючы са слоіка.

    Адварыце ўкрутую курыныя яйкі. Астудзіце і ачысціце.

    Ачысціце і памыйце цыбулю і моркву. Цыбулю дробна насечыце.

    Па асобнасці натрыце на буйнай тарцы моркву, яйкі і сыр.

    Здрабніце пячонку трэскі.

    Выкладваецца салата з пячонкаю трэскі пластамі.

    Спачатку выкладзіце ў салатніцу моркву. Затым яйкі.

    Затым печань і цыбулю. Апошні пласт сыр. І заліце ўсё маянэзам.

    Упрыгожце салату па сваім жаданні.

    Пастаўце салату з пячонкаю трэскі ў халадзільнік не на 2 гадзіны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.01.2015)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar