-пячонка трэскі - 1 слоік (175-200 г)
-морква сырая - 1 шт.
-яйкі адвараныя - 2 шт.
-сыр - 100 г
-цыбуліна маленькая - 1 шт.
-маянэз - 125 г
Пячонку разамніце відэльцам, не вымаючы са слоіка.
Адварыце ўкрутую курыныя яйкі. Астудзіце і ачысціце.
Ачысціце і памыйце цыбулю і моркву. Цыбулю дробна насечыце.
Па асобнасці натрыце на буйнай тарцы моркву, яйкі і сыр.
Здрабніце пячонку трэскі.
Выкладваецца салата з пячонкаю трэскі пластамі.
Спачатку выкладзіце ў салатніцу моркву. Затым яйкі.
Затым печань і цыбулю. Апошні пласт сыр. І заліце ўсё маянэзам.
Упрыгожце салату па сваім жаданні.
Пастаўце салату з пячонкаю трэскі ў халадзільнік не на 2 гадзіны.
|