Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ З БУЛЬБАЙ ЗЯЛЁНАЙ ЦЫБУЛЯЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ

    -яйка - 2 шт.

    -бульба - 1 шт.

    -пячонка трэскі кансерваваная - 100 г

    -гарошак зялёны - 100 г

    -цыбуля зялёная - па густу

    -соль - па густу

     

    Бульбу пачысціць і адварыць у падсоленай вадзе.

    Астудзіць і нарэзаць кавалачкамі.

    Яйкі адварыць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Кавалачак бялку нацерці на тарцы.

    Пячонку трэскі нарэзаць кавалачкамі ці расцерці відэльцам.

    Перамяшаць усё ў глыбокай місцы, дадаць зялёны гарошак, пасаліць.

    Нарэзаць зялёную цыбулю.

    Выкласці салату ў салатніцу,

    пасыпаць цёртым бялком і зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (10.01.2015)
    Праглядаў: 291 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar