-яйка - 2 шт.
-бульба - 1 шт.
-пячонка трэскі кансерваваная - 100 г
-гарошак зялёны - 100 г
-цыбуля зялёная - па густу
-соль - па густу
Бульбу пачысціць і адварыць у падсоленай вадзе.
Астудзіць і нарэзаць кавалачкамі.
Яйкі адварыць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.
Кавалачак бялку нацерці на тарцы.
Пячонку трэскі нарэзаць кавалачкамі ці расцерці відэльцам.
Перамяшаць усё ў глыбокай місцы, дадаць зялёны гарошак, пасаліць.
Нарэзаць зялёную цыбулю.
Выкласці салату ў салатніцу,
пасыпаць цёртым бялком і зялёнай цыбуляй.
|