Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Спецыі і духмяныя травы

    БУКЕТ ДЛЯ КАТЛЕТ

    1 варыянт

     

    -перац чырвоны - 0,5 грама

    -салера (плады) - 0,5 - // -

    -пятрушка (плады) - 0.5 -// -

     

    2 варыянт

     

    -перац чырвоны - 0,3 грама

    -салера (плады) - 0,5 -// -

    -пятрушка (плады) - 0,5 -//-

    -базілік (лісце, кветкі) - 0,3 -// -

    -чабор (надземная частка) - 0,1 -// -

     

    У ніжэйпрыведзеных рэцэптах падрыхтоўкі букетаў колькасць розных рэзкіх затавак дадзена з разліку на 3 мяшочка, з якіх кожны можа ўжывацца для араматызацыі каля 2 л вадкасці.

    Катэгорыя: Спецыі і духмяныя травы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 247 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar