Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ФАРШАВАНЫЯ

    (Балгарыя)

    - 500 г буйных яблыкаў

    - 60 г вычышчаных грэцкіх арэхаў

    - 80 г паветранага печыва

    - карыца

    - 4 г какава

    - 40 г цукровага пяску

    - 40 г разынак

    - 20 г сметанкавага масла

    - 20 мл рому.

     

    З вычышчаных яблыкаў выразаць асяродак,

    пакінуўшы зрэзаную верхавіну цэлай.

    Арэхі патаўчы, злёгку абсмажыць у духоўцы

    і перамяшаць з накрышаным паветраным печывам, карыцай, какавай,

    цукрам, разынкамі, маслам і ромам.

    Яблыкі начыніць прыгатаванай сумессю, зачыніць зрэзанай верхавінай,

    паскладаць у форму, падліць трохі воды і запякаць да мяккасці.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar