Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ФАРШАВАНЫЯ ТВАРАГОМ І РАЗЫНКАМІ

    -яблыкі - 200 г

    -разынкі (без костачак) - 30 г

    -тварог - 60 г

    -сметанкавае масла - 1 г.л.

    -яйка (жаўток) - 1 шт.

    -крупы манныя - 1 ст.л.

    -смятана - 1-2 ст.л.

    -цукар - 1 г.л.

    -цукровая пудра - 1 г.л.

     

    Тварог старанна расцерці, змяшаць з маннымі крупамі, добра

    прамытымі і замочанымі разынкамі, 1 г.л. цукру, жаўтком і растопленым

    сметанкавым маслам.

    З яблыкаў зрэзаць верхавіну, выняць асяродак,

    не праразаючы краёў, запоўніць паражніну тварагом і запекчы.

    Падаць іх да стала са смятанай і цукровай пудрай (1 г.л.).

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (04.12.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar