Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫКІ З БАКЛАВОЙ, МЁДАМ І ВАНІЛЬНЫМ МАРОЗІВАМ

    -яблыкі (зялёныя) - 6 шт.

    -сметанкавае масла

    -цукар (дробны)

    падаваць:

    -ванільнае марозіва

    -вадкі мёд

    кругі баклавы:

    -грэцкія арэхі – 100 г

    -карычневы цукар - 2 ст.л.

    -сумесь спецый (карыца, гваздзіка, мушкат) - 1 г.л.

    -цеста філо - 3 ліста

    -сметанкавае масла (растопленае) – 75 г.

     

    Каб зрабіць дыскі з баклавы, трэба змяшаць арэхі, цукар і спецыі.

    Шчодра вышмараваць лісты цеста філо растопленым маслам абапал

    і пакласці на бляху, пракладзеную паперай.

    Пасыпаць арэхавай сумессю, накрыць другім лістом цеста.

    Пасыпаць яшчэ арэхамі і накрыць яшчэ адным пластом цеста.

    Накрыць яшчэ пергаментам, накрыць зверху іншай бляхай.

    Паставіць пад груз (некалькі кансервавых слоікаў.

    Астуджаць 30 хвілін. Нагрэць духоўку да 180 С.

    Круглай формачкай выразаць 12 маленькіх кружочкаў з цеста.

    Выдаліць абразанні з бляхі, ізноў накрыць пергаментам і бляхай

    і паставіць так у духоўку на 6 хвілін да залацістага колеру.

    Пакінуць духоўку ўключанай.

    У яблыкаў выразаць сярэдзіну і зрэзаць верх і дно.

    Рыхтаваць яблыкі ў патэльні, прыдатнай для духоўкі,

    з кавалачкам сметанкавага масла і дробкай цукру,

    пакуль яблыкі не будуць карычневымі.

    Давесці іх у духоўцы за 10 хвілін.

    Пакласці на кожную талерку кружочак цеста, потым яблык,

    потым другі дыск.

    Пакласці зверху шарык марозіва і папырскаць мёдам.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (03.12.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar