Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    СМАЖАНЫЯ ЯБЛЫКІ З ВАНІЛЬНЫМ КРЭМАМ

    -400 г яблыкаў,

    -20 г мукі для абвальвання.

    Для цеста:

    -120 г мукі,

    -2 яйкі,

    -дробка солі,

    -1/8 л белага віна,

    -няпоўныя 1/8 л малака,

    -20 г цукру,

    -алей для абсмажвання,

    -40-60 г цукру,

    -ванільны цукар для абвальвання.

     

    Яблыкі вымыць, ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць іх папярок

    лустачкамі таўшчынёй каля 3/4 см і пасыпаць мукой.

    Памачыць лустачкі яблыкаў у наліснікавае цеста -

    частку малака замяніць белым віном.

    Падчас смажання цеста пушыцца і, акрамя таго,

    перашкаджае ўбіранню тлушчу.

    Смажыць каля 4 хвілін. Калі тлушч сцячэ, абкачаць у цукры.

    Падаць яблыкі як гарачы дэсерт з ванільным ці заварным крэмам

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar