Статыстыка |
Анлайн усяго: 4 Гасцей: 4 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 251-300 |
Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Памідоры апарце, зніміце скурку. Баклажаны і цукіні нарэжце кружочкамі. |
Баклажаны нарэжце ўздоўж тонкімі лустачкамі, пасыпце соллю і вытрымайце 30 хвілін. Затым адцісніце вылучыўшыйся сок і абсушыце лустачкі баклажанаў папяровым ручніком. |
Капусту дробна нашаткуйце і апусціце ў кіпень на 5-10 хвілін. Зліце ваду, капусту астудзіце і змяшайце з мясным фаршам. Уліце халоднае малако, пасаліце, дадайце злёгку ўзбіты яечны бялок. |
Звычайным спосабам адварыць рыс у падсоленай вадзе да гатовасці. Нарэзаць саломкай паляндвіцы курыцы і грыбы, на патэльні з алеем 5 хвілін абсмажыць, пакласці дробна нарэзаныя цыбулю і памідоры, затым кубікамі парэзаную вяндліну, паперчыць і пасаліць, на павольным агні патушыць усё да гатовасці. |
На працягу 5 хвілін адварыць вермішэль у падсоленай кіпячай вадзе, адкінуць на друшляк. |
Разрэзаць цыбулю на чвэрць-кольцы, долькамі нарэзаць кабачкі і баклажаны, пакласці гэтую гародніну ў летні алей, патушыць, паступова дадаўшы 2 ст.л. вады. Вышмараваць форму для запяканкі алеем, пакласці тушаную гародніну. |
Нарэзаць кабачкі ўздоўж пластынкамі, не чысцячы ад лупіны, калі яна тоненькая, запаніраваць у муце, на патэльні з алеем абсмажыць, пасля чаго пакласці на папяровы ручнік, астудзіць. Дробна нарэзаць вяндліну, грыбы, цыбулю, прапусціць праз прэс часнык, пацерці сыр на буйнай тарцы. |
Рыс адварыць да паўгатовасці. Цыбулю, моркву і перац парэзаць і пасераваць на алеі (калі гарошак і кукуруза марожаныя, то іх таксама трэба пасераваць). |
Гародніну ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі. Маянэз змяшаць з раздушаным часныком, сыр нацерці. У форму для запекання выкладваць пластамі ў парадку, паказаным у інгрэдыентах, верхні пласт вышмараваць маянэзам з часныком, пасыпаць цёртым сырам. |
0,5 кг свежага шчаўя і пучок пятрушкі вымыйце і буйна нарэжце. пасаліце і прыпусціце на сярэднім агні 5-6 хвілін. Адкіньце на друшляк, адцісніце і дробна нарэжце. |
Тварог прапусціць праз мясасечку, змяшаць усе інгрэдыенты, пакласці на змазаную бляху, зверху вышмараваць смятанай. Паставіць у духоўку на 40 хвілін. |
1 кг бульбы ачысціць, вымыць, нарэзаць кубікамі, заліць салёнай вадой так, каб бульба была пакрыта, варыць каля 15 хвілін, зліць ваду, даць бульбе трохі астыць, яшчэ гарачую бульбу прапусціць праз бульбяны прэс ці растаўчы. |
Лісце раскі дбайна прамыць і адварыць у салёнай вадзе на працягу 15 хвілін, адкінуць на сіта, прамыць халоднай вадой, даць сцячы і дробна нарэзаць. Рыс, адварыць, не разварываючы, у салёнай вадзе і прамыць халоднай вадой. |
Разагрэць духоўку да 180°С. Нагрэць масла ў рондалі для духоўкі. Абсмажыць часнык і цыбулю на працягу 5 хвілін да мяккасці. |
З грачаных круп сварыце рассыпістую кашу. Астудзіце. Два яйкі ўзбіце з дзвюма сталовымі лыжкамі смятаны, пасаліце, злучыце з тварагом. |
Падсоленую ваду давесці да кіпення і дадаць геркулес. Варыць 3-5 хвілін. |
Перамяшаць усе прадукты. Выкласці ў плоскую, змазаную алеем бляху з высокімі краямі. Выпякаць у духоўцы пры сярэдняй тэмпературы каля 40 хвілін, каб атрымалася запяканка. |
Бульбу, ачысціўшы, нарэзаць саломкай і абсмажыць на алеі ці ў фрыцюрніцы. Капусту парваць на кавалачкі і адварыць у падсоленай вадзе амаль да гатовасці. |
Сварыце нарэзаную долькамі бульбу і нарэзаную лустачкамі моркву ў падсоленай вадзе. Абсушыце і разамніце. Падсмажце нарэзаную рэпчатую цыбулю і вычышчанае насенне сланечніка на масле, пакуль цыбуля не стане мяккай. |
Фасоль адварыць да паўгатовасці. Свініну нарэзаць на 4 часці і добра адбіць з двух бакоў. Цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі. Памідоры - кружочкамі. |
Бульбу ачысціць, нарэзаць тонкімі кружкамі, пакласці на дно гарачатрывалай формы. Баклажаны нарэзаць кружкамі, перамяшаць з раздушанымі зубчыкамі часныку, пасаліць, пакласці на бульбу, зверху - разрэзаныя напалову памідоры чэры. |
На буйнай тарцы пацерці моркву, дробна нарэзаць цыбулю, перамяшаць іх, дадаўшы алей і цукар. |
Плоскую форму для суфле ці заліўнога прамазаць сметанкавым маслам і густа пасыпаць паніровачнымі сухарамі. |
Бульбу і кабачкі ачысціць, нарэзаць тонкімі долькамі ці кружкамі, пакласці у папярэдне змазаную маслам гарачатрывалую форму, пасаліць. |
Сырую бульбу натрыце на буйнай тарцы, дадайце соль, перац, змяшайце з сырым яйкам і перакладзіце на патэльню, змазаную сметанкавым маслам. |
Адварыце бульбу. Зліце ваду. Давядзіце да кіпення 1,750 л малака са сметанкавым маслам, асафетыдай, соллю, чорным перцам, куркумой і каляндрай. |
Спаржу ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Калі трэба - абрэзаць ніжнія канцы. Адварыць у невялікай колькасці падсоленай вады з 1 г. л. масла. Вычышчаную бульбу нацерці тым часам на буйнай тарцы. |
Бульбу ачысціць, нарэзаць лустачкамі, пакласці ў рондаль, змазаны алеем, зверху пакласці нарэзаную кавалкамі рыбу, дробна нарэзаную цыбулю, пасыпаць мукой, паліць алеем, паставіць на слабы агонь і тушыць пад вечкам. |
Пакладзіце пластамі 100 г нарэзанага кавалачкамі селядца, 750 г сырой бульбы, 100 г свініны, 100 г рэпчатай цыбулі, заліце вадой і тушыце ў духоўцы да гатовасці. |
Салодкі перац нарэзаць кубікамі. Цыбулю пасекчы і падсмажыць у аліўкавым алеі, дадаць салодкі перац і патушыць. Бульбу, адвараную ў мундзіры, нарэзаць лустачкамі, памідоры - кубікам. |
Бульбу ачысціць, апусціць у кіпячую падсоленую ваду і адварыць да гатовасці. Ваду зліць, бульбу адразу ж растаўчы, дадаўшы 4 стал. лыжкі сланечнікавага алею і молаты чорны перац. |
Разагрэць духоўку да 190 С. Пакласці бульбу і цыбулю у рондаль з 750 мл малака, давесці да кіпення, варыць 10 хвілін, затым зліць. Абсмажыць бекон на патэльні без масла да хрумсткай скарыначкі. |
Бульбу адварыць і патаўчы. Песцікі хвашчу вымыць, пачысціць і дробна пасекчы, змяшаць з бульбай. |
Разагрэць духоўку да 200 С. Вышмараваць маслам форму для выпечкі. Нарэзаць бульбу і фенхель вельмі тонкімі лустачкамі. |
Бульбу пачысціць, змясціць у падсоленую ваду і варыць да гатовасці. Гатовую бульбу расцерці ў пюрэ, дадаўшы сметанкавае масла. Фарш змяшаць са здробненым часныком. |
Бульбяныя клубні, вымыць, ачысціць і пакласці ў гарачую падсоленую ваду. Як толькі вада закіпіць, праварыць яшчэ прыкладна 10-15 хвілін і зняць рондаль з пліты. |
Вымачаную вычышчаную паляндвіцу селядца, цыбулю і мяса прапусціць праз мясасечку, дадаць молаты перац. У змазаную тлушчам форму пакласці пласт бульбы, нарэзанай кавалачкамі ці цёртай, пласт масы з селядца, ізноў бульбы і г.д. |
Бульбу адварыць да гатовасці "ў мундзіры". Тым часам нацерці пармезан на дробнай тарцы. Зялёную цыбулю, кроп і пятрушку дробна нарэзаць. Гатовую бульбу ачысціць і расцерці ў пюрэ. Заправіць пюрэ соллю і перцам, дадаць цёрты пармезан і сечаную зеляніну. |
Адварыць бульбу ў мундзіры. Астудзіць. Ачысціць. Парэзаць лустачкамі. Цыбулю дробна нарэзаць і абсмажыць на сярэднім агні да лёгкага засмажвання. |
Вычышчаную і вымытую бульбу нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, перамяшаць і пакінуць на 5 хвілін, каб увабралася соль. |
Нарэзаць бульбу, цыбулю і памідоры лустачкамі. Падзяліць фарш на 5-6 тонкіх лустачак. Разагрэць духоўку да 200C. Добра абсмажыць лустачкі паляндвіцы з кожнага боку ў плыні дзвюх хвілін, выняць, затым пасаліць і паперчыць. |
Вычышчаную бульбу адварыць на працягу 15-20 хвілін у падсоленай вадзе амаль да паўгатовасці. Гародніну ачысціць і дробна нарэзаць разам з бульбай. |
Бульбу ачысціць, прамыць, адварыць да гатовасці, ваду зліць. Бульбу абсушыць, старанна растаўчы, дадаць сырыя яйкі, масла, смятану, соль, усё перамяшаць, ўзбіць. |
Вараную бульбу нарэзаць тонкімі кружкамі. Вогнетрывалую форму вышмараваць маслам, пакласці пласт бульбы і пасыпаць яго цёртым сырам. |
Вычышчаную бульбу адварыце ў падсоленай вадзе 10 хвілін, затым астудзіце і нарэжце кружочкамі. |
Нарэзаць грудку невялікімі кавалачкамі. Нарэзаць шампіньёны і разам з курыцай абсмажыць. Нарэзаць тонкімі долькамі бульбу і пачаць раскладваць яе на змазаную сметанкавым маслам бляху. |
Бульбу вымыць і адварыць у мундзіры. Варыць у плыні 10-15 хвілін да паўгатовасці, затым заліць ледзяной вадой і ачысціць ад скуркі. Паляндвіцу курыцы вымыць і нарэзаць дробнымі лустачкамі. |
Спачатку неабходна сварыць бульбачку, ачысціць яе і пракруціць на мясасечцы. Дадаць яйкі, соль, кары, кроп нарэзаны (можна сушоны) па густу. |
Разагрэць духоўку да 230 С. Дно і сценкі гарачатрывалай формы (38х25х2 см) вышмараваць аліўкавым алеем. Плоскасцю нажа раздушыць вычышчаны зубок часныку і нацерці ім дно і сценкі формы. |
Разагрэць духоўку да 180°С. Парэзаць кветкавую капусту на суквецці і адварыць на працягу 8-10 хвілін амаль да гатовасці. Зліць ваду. |
|