Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА

    - 750 г варанай бульбы

    - 1 цыбуліна

    - 1 г. лыжка пшанічнай мукі

    - 1/2 г. лыжкі белага молатага перцу

    - 80 г сметанкавага масла

    - соль

     

    Ачысціць бульбу і нацерці яе на буйнай тарцы. Нацерці рэпчатую цыбулю і змяшаць яе з бульбай, соллю і белым молатым перцам. Растапіць палову масла, пакласці сумесь на патэльню і абсмажыць з аднаго боку да з'яўлення залацістай хрумсткай скарыначкі. Затым зняць запяканку з патэльні, пакласці пакінутае масла і абсмажыць запяканку з другога боку. З запяканкай можна падаць цяляціну з шампіньёнамі ці баравікі ў сметанкавым масле. Больш сытную запяканку можна зрабіць з 1 кг бульбы, пасыпанага кубікамі смажанага сала. Падаваць з салатай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar