Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ХРЭНАМ

    -бульба (дробнымі кавалачкамі) – 5 кг

    -цыбуля рэпчатая (парэзаная дробна) - 1 шт.

    -малако - 1 л

    -бекон (парэзаны на тонкія палоскі) – 75 г

    -сметанкавае масла – 25 г

    -соус з хрэна - 2 ст.л.

     

    Разагрэць духоўку да 190 С. Пакласці бульбу і цыбулю у рондаль з 750 мл малака, давесці да кіпення, варыць 10 хвілін, затым зліць. Абсмажыць бекон на патэльні без масла да хрумсткай скарыначкі. Вышмараваць сметанкавым маслам форму для духоўкі ёмістасцю 1.6 л. Пакласці на дно палову бульбяной сумесі, затым пасыпаць беконам, дадаць пакінутую бульбу. Змяшаць соус з хрэна з пакінутым малаком, заправіць соллю і чорным перцам. Паліць малаком бульбу і пакласці зверху пакінутае масла. Паставіць форму на бляху. Запякаць на працягу 1 - 1 1/4 гадзіны, пакуль бульба не будзе мяккай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 188 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar