Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    БУЛЬБЯНАЯ ЗАПЯКАНКА З ТЭФТЭЛЯМІ

    -мясны фарш – 400 г

    -бульба - 10-12 шт.

    -часнык - 3-4 зубчыка

    -яйка - 2 шт.

    -малако - 300 мл

    -сметанкавае масла – 150 г

    -сыр – 150 г

    -мука - 2 ст.л.

    -соль,

    -перац - па густу

    -паніровачныя сухары - 2 ст.л.

     

    Бульбу пачысціць, змясціць у падсоленую ваду і варыць да гатовасці. Гатовую бульбу расцерці ў пюрэ, дадаўшы сметанкавае масла. Фарш змяшаць са здробненым часныком. Дадаўшы яйка, пасаліць і паперчыць па густу. Добра перамяшаць і дадаць прыкладна 100 мл малака. Фарш не павінен быць занадта вадкім ці занадта сухім. З фаршу скруціць невялікія тэфтэлькі. Форму для выпечкі вышмараваць сметанкавым маслам і пасыпаць паніровачнымі сухарамі. Пакласці ў форму бульбяное пюрэ, сфармаваўшы борцікі і паглыбленні для тэфтэляў. Укласці тэфтэлі ў прыгатаваныя паглыбленні. Сыр дробна нацерці, частку сыра пакласці паміж тэфтэлямі. Яйка ўзбіць, дадаць малако, соль і перамяшаць. Запяканку заліць яечна-малочнай сумессю, каб пакрыць тэфтэлі. Форму паставіць у папярэдне разагрэтую да 200 С духоўку на 20 хвілін. Праз 20 хвілін форму выняць і пасыпаць запяканку пакінутым сырам. Затым запякаць яшчэ прыкладна 10 хвілін. Гатовую бульбяную запяканку з тэфтэлямі злёгку астудзіць і нарэзаць парцыённымі кавалачкамі.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 174 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar