Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА Ў ТАМАТАВАЙ ПАДЛІЎЦЫ

    -часнык- 1 зуб.

    -арэгано - (сушоны)

    -базілік - (сушоны)

    -фарш мясны (любы) - 500 г

    -цыбуля рэпчатая (сярэдняя) - 1 шт

    -сліўкі- 300 мл

    -рыс (вараны) - 4 шкл.

    -таматы ва ўласным соку- 800 г

    -мацарэла - 125 г

    -перац духмяны

    -соль

     

    Зварыць рыс каля 4-х шклянак і раскласці на бляху з вялікімі борцікамі. Цыбулю дробна нарэзаць і перамяшаць з фаршам.

    Соль, перац дабавіць па густу і накатаць невялікія шарыкі, пакласці па-над рысам, робячы ў ім паглыбленні.

    Для залівання ўзяць 2 слоічкі таматаў у асабістым соку і дробна нарэзаць. Мацарэлу нарэзаць на маленькія кубікі, але падыйдзе любы сыр, галоўнае, каб ён расплавіўся.

    Часнык дробна нарэзаць, дадаць сліўкі, базілік, арэгано, перац, соль па густу і заліць рыс з шарыкамі. Запякаць каля 1 гадзіны пры 200*C, але гледзіце па сваёй духоўцы.

    Атрымліваецца вельмі далікатны сметанкавы рыс, прасякнуты водарамі мяса, таматаў і рэзкіх травак.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 306 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar