Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З КРЭВЕТКАМІ І КАЧЫНАЙ ГРУДКАЙ

    -рыс (неапрацаваны) – 300 г

    -вада - 500 мл

    -грудзінка качыная - 2 шт.

    -соль - па густу

    -перац (молаты) - па густу

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -імбір (свежы) – 30 г

    -салера (корань) - 4 шт.

    -морква – 250 г

    -цыбуля-парэя - 1 шт.

    -крэветкі – 250 г

    -булён курыны - 500 мл

     

    Сварыць рыс, пакінуць прыкладна на гадзіну, затым зліць пакінутую ваду і даць абсохнуць. З грудак зняць палову скуры, дробна парэзаць і пасмажыць без дадання тлушчу.

    Грудкі пасаліць, паперчыць і абсмажыць у растопленым тлушчы з двух бакоў. Выняць грудкі з патэльні. Ачысціць цыбулю-шалот і часнык, дробна парэзаць і патушыць у пакінутым качыным тлушчу.

    Пачысціць імбір, дробна парэзаць і таксама патушыць. Вымыць і пачысціць салеру. Парэзаць кавалачкамі. Вымыць і пачысціць моркву. Нарэзаць лустачкамі.

    Вымыць, пачысціць і разрэзаць на дзве палоўкі парэю, тонка парэзаць. Гародніну, рыс і крэветкі абсмажыць на патэльні. Дадаць булён, даць закіпець, дадаць соль і перац.

    Выкласці ў змазаную тлушчам форму. Грудкі пакласці зверху. Запякаць у духоўцы. Электрадухоўку разагрэць да 180 С.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 161 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar