Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З РАЗЫНКАМІ ІІ

    - 0,5 шклянкі рысу на няпоўную шклянку вады,

    - 1 шклянка малака,

    - 2 яйкі,

    - соль,

    - цукар,

    - разынкі,

    - ванілін на кончыку нажа,

    - масла,

    - смятана,

    - молатыя сухары.

     

    Ў кіпячую ваду пакласці рыс, соль, цукар і варыць, памешваючы, 10-15 хвілін. Затым ўліць гарачае малако і размяшаць.

    Даць трохі астыць, дадаць перабраныя і прамытыя разынкі, узбітае яйка, ванілін і ўсё старанна перамяшаць.

    Бляху ці патэльню вышмараваць маслам, пасыпаць сухарамі, пакласці рысавую масу, разраўняць, вышмараваць яйкам, маслам, смятанай і запякаць у не занадта гарачай духоўцы.

    Падаваць на стол, калі астыне, з варэннем, маслам ці смятанай.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar