Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЕЧАНАЕ БУЛЬБЯНАЕ КАЛЬЦО

    -1 кг бульбы,

    -75 г маргарыну,

    -2 яйкі,

    -соль,

    -перац,

    -нацёрты мушкатавы арэх

     

    1 кг бульбы ачысціць, вымыць, нарэзаць кубікамі, заліць салёнай вадой так, каб бульба была пакрыта, варыць каля 15 хвілін, зліць ваду, даць бульбе трохі астыць, яшчэ гарачую бульбу прапусціць праз бульбяны прэс ці растаўчы. 75 г маргарыну перамяшаць з 2 яйкамі, заправіць соллю, перцам, цёртым мушкатавым арэхам. Бульбяное пюрэ змясціць у кандытарскі шпрыц з шырокім наканечнікам у выглядзе зоркі, выдушыць бульбяное пюрэ на змазаную тлушчам патэльню так, каб утварылася кальцо. Патэльню паставіць на рашотку ў папярэдне нагрэтую духоўку.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 212 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar