-2 яблыка,
-сок 1/2 цытрыны,
-2 ст.лыжкі цукровай пудры,
-1 ст.лыжка карычневага цукру,
-20 г арэхаў,
-1 ст.л.манных круп,
-150 г тварагу,
-1/2 пакуначка разрыхляльніка,
-1 г. л. сметанкавага масла,
-паніровачныя сухары.
Яблыкі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, апырскаць цытрынай, дадаць цукар, лепш карычневы.
Мяккі тварог ўзбіць з яечным жаўтком, цукрам , тоўчанымі арэхамі, маннымі крупамі, разрыхляльнікам і рэшткамі цытрынавага соку.
Пакласці ў гэтую масу ўзбіты бялок і яблыкі. Размяшаць і пакласці ў форму для запекання, прамасленую і пасыпаную сухарамі (калі ёсць небяспека прыліпання да дна) . Выпякаць 35-40 хвілін.
|